گرمایشی

کارایی منبع انبساط پکیج

پکیج های گرمایشی از کنار هم قرار گرفتن اجزا و قطعات ریز و درشتی شکل گرفته اند. یکی از این قطعات منبع انبساط پکیج است. که در این مطلب سعی داریم عملکرد و ویژگی های آن را مورد بررسی قرار دهیم. پکیج های گرمایشی یکی از متداول ترین و مرسوم ترین تجهیزات برای تامین آبگرم مصرفی و آبگرم مورد نیاز سیستم های گرمایشی مانند رادیاتور ها، در سراسر دنیا هستند. در حال حاضر در بیشتر ساختمان های مسکونی و اداری استفاده از این تجهیزات به طور چشمگیری افزایش یافته و در حال توسعه نیز می باشد، بنابراین بسیاری از شرکت های سازنده ی داخلی و خارجی در این زمینه فعالیت گسترده ای داشته و سالانه میلیون ها دستگاه با سطح کیفیت متفاوت تولید و به بازار ارائه می نمایند. یکی از انواع آنها که دارایی کارایی بیشتری هستند و بدلیل کاهش اشغال فضا و بازدهی مطلوب مورد استفبال قرار گرفته می توان به پکیج دیواری اشاره نمود. پیش از انتخاب و خرید انواع پکیج باید توجه داشت که این سیستم نیز مانند سایر وسایل دارای اجزای مختلفی است. منبع انبساط پکیج وظیفه دارد که نوسانات حجم و فشار آب را کنترل کند.

مبنع انبساط از از دو پوسته فلزی تشکیل شده یک درون آن یک دیافراگم لاستیکی قرار دارد که از یک سمت به آب مدار گرمایش متصل است و طرف دیگر از گاز بی اثر مانند نیتروژن با فشار 1 بار پر می شود. وظیفه ی منبع انبساط پکیج تعادل فشار آب درون سیستم است به این صورت که اگر فشار آب سیستم زیاد شود، فشار اضافه وارد منبع انبساط شده و اگر سیستم با کاهش فشار روبه رو شود این کاستی را منبع انبساط جبران کرده و فشار لازم را برقرار میکند و آب مورد نیاز سیستم با فشار مطلوب وارد چرخه مدار می شود. منبع انبساط در دو مدل دایره ای و مستطیلی با ظرفیت حدودی 8 لیتر تولید شده و در تمامی پکیج ها بکار رفته است.

کارایی منبع انبساط پکیج

تست خرابی منبع انبساط پکیج

فضای داخل پکیج دارای حجم و فشار ثابتی است، زمانیکه دمای آب زیاد شود به طور طبیعی حجم آن نیز افزایش می باید. در نهایت سبب افزایش فشار در پکیج گرمایشی می گردد، برای جبران و کنترل افزایش فشار دستگاه از منبع انبساط پکیج بهره می برند و محل قرار گیری آن پشت دستگاه می باشد. اگر منبع انبساط به خوبی کار نکند هوا ویا گاز داخل آن خارج شده باشد درنتیجه باعث افزایش فشار در دستگاه حین کار می شود. منبع انبساط دارای یک والف تنظیم باد می باشند، برای تست خرابی منبع انبساط پکیج می بایست در پوش شیر سوزنی را برداشته و با فشار دادن اگر هواخارج شود به معنی این است که قطعه سالم بوده، ولی در صورتیکه با فشار دادن آب خارج شود به معنی این است که منبع انبساط خراب است. اگر هوا با فشار کم خارج شود نیاز است که آب اضافی را خارج و فشار گاز را به میزان لازم یعنی 1 بار رساند.

تست خرابی منبع انبساط پکیج

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
اشتراک
اطلاع رسانی برای
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
اینها را هم ببینید
بسته
دکمه بازگشت به بالا
0
لطفا دیدگاه خود را برای این مقاله درج کنیدx